İkinci Dünya Savaşı sonrasında çöküşe giren Nazi Almanyası anlatılmaktadır. Aynı zamanda son direnişleri ve çöküşü ayrıntılı bir şekilde çeşitli görüntü ve ses kayıtları ile belgelenmiştir. Burada izleyiciye kaliteli bir belgesel sunulmuştur. Nazi Almanya’sını merak edenlerin ve Nazilerin insanlara yaptıklarını merak edenlerin kesinlikle izlemesi gereken belgesellerdendir. Bu belgesel içerisinde son teknoloji kullanılarak görüntüler ve ses kayıtları renklendirilmiş ve kaliteli hale getirilmiştir.

Arşivlerden çıkarılan görüntüler ilk defa bu belgesellerde kullanılmaktadır. 2. Dünya savaşını anlatan diğer belgesellerde bu görüntülere rastlanılmaz. Bu belgesel sayesinde merak ettiğiniz bilgilere doğru bir şekilde ulaşacaksınız. Bilgileri görüntüler ve ses kayıtları sayesinde ilk ağızdan öğreneceksiniz. Tarafsız ve iyi bir belgeseldir. Nazi Almanya’sının çöküşü en iyi şekilde anlatılmıştır.

Nazi Almanyası kurulduğu günden gelişim dönemine kadar yaptıklarıyla ve baskıcı rejimin yansımalarıyla beraber gücün ne denli yoğun kitlelere ulaştığının da göstergesi oluyor. Her anlamda tarihteki en önemli ordular arasında bulunmayı başaran yapısıyla ve benimsediği rejimiyle beraber Nazi Almanyası’nın son dönemlerine tanıklık ediyoruz. Teslimiyet – Nazi Almanyası’nın Son Direnişi ve Çöküşü belgeselinde, neden Nazi Almanyası’nda gerileyişe bağlı olarak tamamen direnç noktalarının kırıldığını görüyoruz. Nazi Almanyası’nın başlangıcı kadar çöküşü de hızlı bir biçimde ve içten gerçekleşiyor. Teslimiyet belgeseli, büyük bir gücün tarihin tozlu raflarına dramatik bir şekilde karışmasını konu ediniyor.

1,710 Görüntülenme
Teslimiyet – Nazi Almanya’sının Son Direnişi ve Çöküşü | 2. Dünya Savaşı Özel Gösterim | National Geographic |

Teslimiyet – Nazi Almanya’sının Son Direnişi ve Çöküşü | 2. Dünya Savaşı Özel Gösterim | National Geographic |

Kategori

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Zaten üye misin? Giriş Yap